Apartament de vânzare, Budapesta XI, sector

Pagina principală » Apartament de vânzare, Budapesta XI, sector » Apartament de vânzare, Budapesta XI, sector

68 500 000 Ft

€173 968
Datele anunţătorului

Cséri Katalin

Scrierea de mesaj
Mesajul trebuie să aibă cel puţin 10 caractere.
Descriere

Textul tradus

Textul original
Csendes és tágas lakás várja új tulajdonosát közel a 12. Kerülethez. Ez az otthon ideális választás lehet fiatal pároknak vagy vállalkozóknak. Az ingatlan jó állapotban van és azonnal költözhető. 2 szobás, a nagyobb kertre néző, közel 30 m2. A kisebb 13,5 m2. Korábban egészségügyi vállalkozás üzemelt itt, így a nagyobb szobába is be van vezetve a víz. A kert mentes az utca zajától, könnyű kikapcsolódni vagy gyerekekkel játszani. A lakás rendelkezik egy 1,5 m2 tárolóval és külön ajtó vezet az előtérhez, így nem fognak a szomszédok az ajtó előtt járkálni.
Kiváló elhelyezkedésű, mindössze 3 perc sétára található a Bah csomóponttól. Közel van bevásárlási lehetőségekhez, iskolákhoz. Rugalmasan megtekinthető előre egyeztetett időpontban. A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Hitel ügyintézés legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.
Tisztelt érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget nyújtani az ingatlankeresésben, ezért ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, további információkért és a megtekintés miatt hívjon. A Duna House kínálatából is tudok az elképzeléseinek megfelelő ingatlant mutatni. Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referencia szám: LK051859

Datele Apartament

Parter

Cărămidă

Circulară

Bun

Confort total

Mai vechi de 50 ani

62 metru pătrat

Nespecificat

Nespecificat

Nespecificat

cu vedere spre grădină

Hartă