Apartament de vânzare, Budapesta XII, sector

Pagina principală » Apartament de vânzare, Budapesta XII, sector » Apartament de vânzare, Budapesta XII, sector

59 900 000 Ft

€152 073
Datele anunţătorului

Mag Médea

Scrierea de mesaj
Mesajul trebuie să aibă cel puţin 10 caractere.
Descriere

Textul tradus
De vânzare este un apartament la parter, dar potrivit la mezanin, pe o stradă mică, liniștită, care se deschide din Alkotás utca, lângă gara Déli. Apartamentul este situat pe un teren mai înalt, deci este suficient de însorit și nimeni nu se plimbă în fața lui. Intrarea se face printr-o curte interioara linistita si confortabila, printr-o scara inchisa. Apartamentul a fost renovat complet in 2008, inclusiv reteaua sanitara si electrica. În perioada de renovare, apartamentul a fost transformat dintr-o bucătărie cu 2 camere în apartament cu 3 camere, iar în anii următori au fost renovate și fațada și scara. Momentan este ocupata de chiriasi, poate fi vizualizata dupa consultare prealabila. O investitie excelenta, totul in zona este in apropiere, deci poate fi inchiriat cu usurinta. Poate fi folosit și ca apartament propriu și puteți crea o casă confortabilă cu investiții minime. Număr de referință: LK076528

Textul original
Eladó a Déli pályaudvar közelében az Alkotás utcáról nyíló kisebb csendes utcában egy földszinti, de magasföldszintinek megfelelő lakás. A lakás magasabban fekszik ezért megfelelően napfényes és nem jár el előtte senki. A bejárat egy csendes és hangulatos belső udvarról, zárt lépcsőházból történik.
A lakás teljes körűen felújították 2008-ban beleértve a vízvezetékeket és az elektromos hálózatot is. A felújítás során a 2 szoba konyhából, 3 szobássá alakították a lakást illetve az ezt követő években a homlokzatot és a lépcsőházat is renoválták.
Jelenleg bérlők lakják, előzetes egyeztetés után megtekinthető.
Kiváló befektetésnek, a környéken minden megtalálható a közelben, ezért könnyen kiadható. Saját lakásnak is élhető, egy minimális ráfordítással hangulatos otthon kialakítható.

Referencia szám: LK076528

Datele Apartament

Parter

Cărămidă

Circulară

Mediu

Nespecificat

Mai vechi de 50 ani

64 metru pătrat

Nespecificat

Nespecificat

Nespecificat

Nespecificat

Hartă