Casă de vânzare, Balatonvilágos

Pagina principală » Casă de vânzare, Balatonvilágos » Casă de vânzare, Balatonvilágos

179 000 000 Ft

€451 530
Datele anunţătorului

Hortobágyi Zsuzsanna

Scrierea de mesaj
Mesajul trebuie să aibă cel puţin 10 caractere.
Descriere

Textul tradus
În Balatonvilágos, la o scurtă plimbare de Club Aliga, oferim spre vânzare această casă de apartamente în stare nouă și cu un design sofisticat. Casa are o suprafață netă de 78,65 m2, care este conectată direct la terasa acoperită de 32 m2 și grădina frumos amenajată de 2308 m2, unde se poate construi o clădire suplimentară. În sezonul mai rece, casa este încălzită cu o sobă pe gaz cu calorifer și încălzire prin pardoseală, precum și cu aer condiționat și încălzire, iar în living există și un șemineu. Casa este protejata de un sistem de alarma. Această casă cu o dispunere practică are 3 dormitoare, un living cu bucătărie americană și 2 băi cu toalete. Baia mai spațioasă are o cabină de duș și o cadă. Din livingul conectat la grădină se poate accesa direct terasa acoperită cu grătar, unde există și un horn construit ca cuptor. Este un loc ideal pentru a ține întâlniri de familie și prieteni, evenimente sau doar pentru mese simple ocazionale în orice perioadă a anului. Casa a fost construita in anul 2009 din caramida Porotherm 38, costurile mici de incalzire se datoreaza in parte termoizolatiei de 10 cm si partial datorita usilor si ferestrelor moderne termoizolate. Casa dispune de internet de incredere, rapid si sistem de alarma. În frumoasa grădină există și un șopron de grădină pentru depozitarea uneltelor, care este conectat și la sistemul de alarmă. Grădina îngrijită este alimentată de la o conductă de apă echipată cu un apometru separat. O astfel de moșie nu se mai găsește lângă Lacul Balaton! Noul proprietar poate extinde proprietatea cu o aripă suplimentară de clădire sau o clădire separată, după imaginația sa. Pentru mai multe informații și pentru a face o programare pentru o vizionare, aștept aplicația ta! Număr de referință: HZ091782-NOK

Textul original
Balatonvilágoson, laza kis sétára a Club Aligától kínáljuk vételre ezt az újszerű állapotú, és igényes kivitelezésű lakóházat.
A ház nettó 78,65 m2, amelyhez közvetlen kapcsolódik a 32 m2-es fedett terasz, valamint a gyönyörűen parkosított 2308 m2 kert, ahová további épület is építhető.
A ház fűtését a hűvösebb időszakban gázcirkó látja el radiátoros és padlófűtéses hőleadással, valamint hűtő-fűtő klíma és a nappaliban kandalló is található.
A ház védelmét riasztórendszer biztosítja.
Ebben a praktikus elrendezésű házban 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba wc-vel található. A tágasabb fürdőszobában zuhanykabin és fürdőkád is rendelkezésre áll.
A kertkapcsolatos nappaliból közvetlenül a fedett grillteraszra jutunk, ahol kemencének kiépített kémény is található. Ideális hely az év minden időszakában családi, baráti összejövetelek, rendezvények megtartására, vagy csak egyszerű hétköznapi étkezések színterének.
A ház 2009-ben 38-as Porotherm téglából épült, az alacsony fűtési költség részben a 10 cm-es hőszigetelésnek, részben a korszerű hőszigetelt nyílászáróknak köszönhető. Megbízható, gyors internet és riasztóberendezés üzemel a házban.
A gyönyörű kertben egy kerti faházacska is helyet kapott a szerszámok tárolására, amely a riasztórendszerre is rá van kötve.
Az ápolt kertet külön locsolási mérőórával felszerelt vízvezetékről táplálják.
Ekkora birtokot a Balaton közelében már nem találni!
Az ingatlant fantáziája szerint további épületszárnnyal, vagy különálló épülettel is bővítheti új tulajdonosa.
Bővebb felvilágosításért, megtekintéshez időpont egyeztetés miatt, várom jelentkezését!

Referencia szám: HZ091782-NOK

Datele Casă

94 metru pătrat

2 308 metru pătrat

Mediu

Casă familială

Cărămidă

Circulară

Gaz

Confort dublu

Între 11-20 ani

Nespecificat

Cu parter

Nespecificat

Hartă