Casă de vânzare, Leányfalu

Pagina principală » Casă de vânzare, Leányfalu » Casă de vânzare, Leányfalu

250 000 000 Ft

€647 417
Datele anunţătorului

Kurys Erzsébet

Scrierea de mesaj
Mesajul trebuie să aibă cel puţin 10 caractere.
Descriere

Textul tradus

Textul original
Panoráma utcánál impozáns villa!
Leányfalu lankás domboldalán kínáljuk megvételre ezt a nettó 353 négyzetméter lakóterületű, 3 szintes, bútorozott, reprezentatív ingatlant. A tervezés és a kivitelezés során minden részletre a legmagasabb minőség volt a jellemző.Elrendezése nagyon praktikus, a gondos tervezésnek köszönhetően tágas, élhető terekkel rendelkező otthon került kialakításra. A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az ingatlan nagyon világos.
A földszinten alakították ki a nagyméretű elegáns nappalit, konyhát, étkezőt, valamint a könyvtár - dolgozó szobát, mellékhelyiséget, és a nappaliból megközelíthető közvetlen kertkapcsolatos, déli tájolású teraszt.
Az emeleti szinten kapott helyet 2 szoba, tágas fürdő és gardrób.
Az alsó szinten világító ablakkal ellátott nappali és konyha, szauna, fürdő, mellékhelyiség, kondi helyiség, 2 állásos fűtött garázs, és háztartási helyiség került kialakításra.
Az épület hűtését klíma, fűtését gázkazán látja el radiátoros hőleadóval. A nappaliban hangulatos, márvány burkolatú kandalló növeli a komfortérzetet.Riasztó és biztonsági kamerarendszer gondoskodik a lakók védelméről.A 850 négyzetméter területű telek, gyönyörűen parkosított, fákkal cserjékkel bokrokkal beültetett.Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.

Referencia szám: HZ085670-NOK

Datele Casă

353 metru pătrat

854 metru pătrat

Mediu

Casă familială

Cărămidă

Circulară

Gaz

Nespecificat!

Între 21-50 ani

Nespecificat

Cu parter

Nespecificat

Hartă