Casă de vânzare, Nemesvita

Pagina principală » Casă de vânzare, Nemesvita » Casă de vânzare, Nemesvita

189 000 000 Ft

€476 755
Datele anunţătorului

Hortobágyi Zsuzsanna

Scrierea de mesaj
Mesajul trebuie să aibă cel puţin 10 caractere.
Descriere

Textul tradus

Textul original
Szigliget közelében eladó Malomház panzió a patak parton!
Balaton-felvidéki Nemzeti parkban, 1 hektáros területen lévő, 15 szobás panzió eladó.
A vendégek igényeinek megfelelően 2-3-4-5 és 6 férőhelyes, fürdőszobával rendelkező szobák és a teljesen felszerelt, modern inox bútorokkal berendezett konyha valamint a kandallós ebédlő szolgálja kényelmüket.
A panzió hasznos alapterület 664 nm, férőhelyszám maximum 57 fő. A Balatontól légvonalban kb. 4 km-re van. Közúton a legközelebbi strand 5 percre található.
Egy csodálatos természeti környezetben, az erdő közepén egy 1800-as években épült vízimalom köré épült panzió várja új tulajdonosát.
A területen két teniszpálya, foci és röplabdapálya is ki lett alakítva. Vadonatúj, vízforgatós medence nyugágyakkal és a „200 éves kemence” növeli a betérők kényelmét. Szaunaház, merülő medencével és egy 120 nm-es, 2 szintes, 2 garázsos gondnoki ház is található a területen. Fűtése tartályos gázzal, részben fatüzeléssel (kandalló, cserépkályha) történik. A panzió bejáratott üzleti körrel, visszajáró német és magyar vendégekkel rendelkezik. Az ingatlan a működtető társasággal közösen kerülhet értékesítésre vagy az árat + ÁFA terheli!

Referencia szám: HZ069415-NOK

Datele Casă

664 metru pătrat

10 889 metru pătrat

Mediu

Curie

Cărămidă

Circulară

Gaz

Nespecificat!

Mai vechi de 50 ani

Nespecificat

Cu parter

Nespecificat

Hartă